Word verwend of verwen jezelf dankzij Gastro Atelier en Gastro Boetiek. Eet lokaal en seizoensgebonden, ontdek gastronomische gerechten en proef met al je zintuigen.
Organiseer een diner om nooit te vergeten dankzij Gastro Atelier. Op verplaatsing toch gastronomisch genieten? Gastro Atelier specialiseert zich als traiteur aan huis, zodat jij als gastheer of -vrouw enkel en alleen kan focussen op de gasten en het feest. Daarnaast organiseert Gastro Atelier verschillende thema-avonden, kookateliers en wijntastings. Chef Herman en Monique zijn niet nieuw in de gastronomische wereld; jarenlang baatten ze restaurant ’t Kreukeltje uit, dat werd omgevormd tot een nieuw concept: Gastro Atelier… met een eigen boetiek. Met Gastro Boetiek leggen Herman en Monique de focus op lokale, eerlijke en huisbereide producten van de korte keten. Het artisanale is dé signatuur van chef Herman en is terug te vinden in alle producten. Naast afhaalmaaltijden kan je in de boetiek terecht voor onder meer huisgerookte zalm, Pajotse paté of een heerlijke chutney.