rondtrekkende kok met een liefde voor verse seizoensgroenten
Daniel weet alle smaakpapillen te bekoren met zijn heerlijke huisbereide en vegetarische gerechten. Hij werkt vooral met korteketenproducten en geeft altijd de voorkeur aan bio.
Organiseer je een familiefeest, lentefeest, babyborrel of personeelsfeest en zoek je nog een kok die jouw feest kan voorzien van heerlijke gerechten, dan ben je bij Groesting aan het juiste adres. Kok Daniel heeft al van kinds af aan een passie voor koken en die kunsten heeft hij omgezet in een origineel concept. Je kan hem inhuren voor eender welk feestje, hij brengt de lekkerste gerechten op tafel. Om de meest verse en kwalitatieve producten te garanderen, werkt Daniel samen met boeren en producenten uit de streek. Zelf beschrijft hij koken als dansen in een levend schilderij, dat hij kleurt met tal van specialiteiten. Zo maakt hij een heerlijke ratatouille, een overgeleverd familierecept, maar je kan ook kiezen voor een rijkelijk buffet of voor de verfijnde Groestjes (aperitiefhapjes). Naast getalenteerd kok is Daniel ook zytholoog en kan hij de beste streekbieren met eender welk gerecht combineren.