De familie De Ville heeft naast een eigen landbouwbedrijf ook een kaasmakerij, ze maken er in totaal 12 verschillende soorten ambachtelijke Beverse kaas.
Het landbouwbedrijf van familie De Ville is gespecialiseerd in melkvee. De koeien die bij hun op de wei staan, zijn typische melkrassen. Met hun computergestuurde melksysteem kan één persoon tot 96 koeien per uur melken. Na het melken van de koeien, wordt de verse ochtendmelk meteen gepasteuriseerd om er daarna zo snel mogelijk kaas van te maken. De melk stroomt in kaasstobben om de herkenbare ronde of langwerpige kaasvorm te creëren. In de kaasmakerij worden verschillende jonge kazen gemaakt, van natuurkaas tot kaas met brandnetel, hazelnoten, streekbier en andere lekkere ingrediënten. Er is voor ieder wat wils! Wie wil, kan de kaasmakerij in groep bezoeken en zo alles te weten komen over kaasproductie. Daarnaast kan je de heerlijke kazen van de Beverse Kaashoeve proeven tijdens een degustatie.