Pajottenland+ V.Z.W.

Pajottenkrant februari 2007

Kris Baert tevreden over zijn medewerking aan Pajottenland PUUR!

Een leuke ervaring


Radio 2-presentator Kris Baert mocht als eerste bekende Pajot het programma Pajottenland PUUR! aan mekaar praten. ,,Het was leuk, Een verrrijking. Radio maken is totaal anders, vertelt de Gooikenaar.

Kris vond het een hele eer om mee te werken aan dit initiatief van Pajottenland+ en de gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen. Hij kwam in beeld bij de inleiding en het afsluitende moment van Pajottenland PUUR!. ,,We hadden een mooi plekje gevonden, met het kasteel van Gaasbeek op de achtergrond. Maar het Pajottenland heeft veel mooie hoekjes om dergelijke programmas te maken. Dat zag je ook in die eerste aflevering.

Baert vond dit tv-werk best leuk. ,,Maar heel anders dan radio maken. Zeker als je met die camera rekening moet houden. Het was de eerste maal dat ik in het dialect mocht presenteren. Toch ben ik nog te vinden voor dergelijke boeiende initiatieven, besluit hij.

De eerste aflevering van Pajottenland PUUR! is ook te bekijken op www.pajottenland.be. Op maandag 5 maart brengen wij de tweede aflevering rechtstreeks bij u thuis in de zetel.  (JH)